THUISWERKMeld je je aan bij AstroConnect dan kies je er voor om je talent met beroep te combineren en dat allemaal vanuit huis of je eigen werkplek. Je hebt geen last van verkeer op de weg, reistijden en een gemiste bus of metro in plaats daarvan kies jij ervoor om te werken vanuit de plek waar jij je comfortabel en fijn voelt.

Je kan thuis of ergens anders ter wereld werken.


Wat je nodig hebt om te beginnen bij AstroConnect is een vaste telefoonlijn en/of een goede internetverbinding. Een vaste telefoonlijn om telefoonconsulenten van de klanten te ontvangen en een goede interverbinding om zowel te kunnen chatten als emailconsults ontvangen en beantwoorden van klanten.
Je hebt bij AstroConnect verschillende mogelijkheden om aan de slag te gaan waardoor je ook niet bent gebonden om alleen vanuit huis te werken. Je kan gebruik maken van:

Vaste telefoonlijn of internetverbinding

Bellen met een vast telefoontoestel dat aangesloten is op je vaste telefoonlijn en via de AstroConnect consulenttool kun je de chats en emailconsults ontvangen.
Dit is ook mogelijk als je wel is buiten Nederland en België verblijft neem contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Een Skype-nummer gebruiken

Als je gerbuikt maakt van een Skype-nummer heb je enkel een goede interverbinding nodig om aan de slag te kunnen. Met een skype-nummer ben je niet gebonden
aan Nederland en België maar kan je overal werken waar je een goede intenetverbinding hebt.

VPN telefoon

AstroConnect beschikt ook over VPN telefoons deze VPN telefoon werkt met een internetverbinding in plaats van een vaste telefoonlijn. De VPN telefoon wordt ingesteld met jouw consulent profiel en maakt via een VPN(beveiligde) poort verbinding met het systeem van AstroConnect. Waar je ook bent in de wereld met de VPN telefoon en een goede internetverbinding ben je altijd bereikbaar.

Laat je niet tegenhouden als je in het buitenland bent of niet altijd vanuit huis kan werken. AstroConnect maakt het mogelijk dat jij de mensen kan helpen met jouw talent op de plek die jij wenst. Als je een weekend of week van huis gaat en je wil ook online gaan om voor de klanten beschikbaar te zijn, geef dan in dat geval het telefoonnummer door aan ons dan zorgen wij dat je daar ook bereikbaar bent.
Beschik je over een Skype-nummer of VPN telefoon dan is een iternetverbinding voldoende. De VPN telefoon neem je mee, sluit je aan op de plek van bestemming en alles werkt zoals je gewend bent.

AstroConnect draagt er zorgt voor dat jij altijd goed en makkelijk bereikbaar bent voor de mensen waar je je ook bevind in de wereld.


REGISTREER NU EN WERK VAN THUIS